Trykk enter for å søke

Tømrere / snekkere

Vi tilbyr snekkere/tømrere med lang erfaring fra byggebransjen. Våre snekkere/tømrere har erfaringer fra større bygg- og anleggsprosjekter, samt finsnekring og småhusarbeide. Vi kan også tilby tømrere som er vant til rehabilitering av verneverdige bygninger , der arbeidet krever stor kunnskap om gamle materialtyper og estetisk kunnskap om gammel design.

Vårt hovedsarbeidsområde er nybygg og rehabilitering av leiligheter, hus og kontorer. Våre svenske snekkere/tømrere har lang erfaring fra blant annet bedrifter som NCC, Skanska og Block Watne, men vi har også snekkere/tømrere med bakgrunn fra mindre bedrifter. STAR Entreprenørservice har en bred kompetanse som dekke de aller fleste typer prosjekter. Vi har blant annet spesialkompetanse i vegg- og himlingsmontering samt dør- og vindumontering.

Mange av våre håndtverkere har liftbevis og har lov til å arbeide i høyder.
Det er full fart i byggemarkedet og dyktige snekkere/tømrere er både etterspurt og ettertraktet på arbeidsmarkedet. STAR Entreprenørservice sine snekkere/tømrere er vant til å jobbe på prosjekt sammen med arkitekter og bygningsingeniører. En byggarbeidsplass er kompleks og fyllt med mange forskjellige yrkesgrupper. For at det skal bli et fremgangsrikt prosjekt kreves det innsyn og forståelse mellom yrkesgruppene. STAR Entreprenørservice borger for at våre snekkere/tømrere skal gli godt inn i arbeidsmiljøet og samarbeide godt med våre kunders organisasjon.