Trykk enter for å søke

Blikkenslagere

Våre blikkenslagere besitter kompetanse på arbeid med tynnplater, kobber, rustfrie stålplater, bly, sink, med mer.
Vi jobber for det meste ute på byggeplasser, men utfører også arbeid i verksteder. Vanlige arbeidsoppgaver er å montere tak- og fasadebekledninger. Ved platebekledning av fasader kan arbeidet også medføre tilleggsisolasjon og i enkelte tilfeller også maling av tak.

I våre kunders verksteder kan vi lage platedetaljer etter tegninger eller egne mål. Det kan for eksempel gjelde produksjon av beslag, lister, vindusblikk, med mer. Vi arbeider med materialer som blant annet lakkerte plater, kobber, rustfrie stålplater, bly eller sink. Andre oppgaver kan være å klippe, false og bøye kanter som senere formes til platebeslag, lister, vindusblikk, takrenner og nedløpsrør. Gjenstandene monterer vi deretter oftest selv på bygningen. Å utføre hele arbeidsprosessen garanterer kvalitet.

Vi utfører også vedlikeholdskontroll av tidligere utførte platearbeider på tak og fasader. Blikkenslagerne kontrollerer, skriver befaringsprotokoll og foreslår tiltak. Våre blikkenslagere er vant til å jobbe i selvstyrte grupper av varierende størrelse, men kan også jobbe alene. Selvfølgelig har de erfaring i å arbeide i høyder.